Groepje kinderen doet mee aan een sportactiviteit

Onze kracht, jouw plezier!

Activiteiten Verhuur
Scroll verder

Bewegen makkelijk, leuk en toegankelijk te maken voor elke leeftijd. Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een leuke activiteit voor je kinderen, een leerkracht die een sportdag organiseert, of een bedrijf dat teambuilding evenementen plant, wij staan voor je klaar.

Activiteiten

Wij geloven dat sporten zowel leuk als toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ontdek ons activiteitenaanbod: van peutergym tot energieke kinderfeestjes en meer.

Alle activiteiten

Verhuur

Wij bieden een uitgebreid aanbod van verhuurdiensten. Of het nu gaat om een sportdag, familiedag, verjaardagsfeestje of een teamuitje. Keuze genoeg!

Alle materialen

Onze kracht, jouw plezier

  • Een veilige omgeving
  • Voldoende tijd per individu
  • Bewegen op je eigen niveau
  • Plezier staat centraal
Vorige slide
Volgende slide

Wat zeggen onze partners

"We werken graag samen met Ren4Sport in de sportlessen die we kinderen aanbieden. Enthousiaste en kundige docenten en een planningsteam dat flexibel is en in oplossingen denkt. We zijn zeer tevreden!"

De Mussen, Rijke Schooldag

“Bij 2Samen zijn we erg tevreden over Ren4Sport. Ze zijn eerlijk, betrouwbaar en betrokken en de communicatie verloopt altijd soepel. Zo denken ze graag met ons mee over last-minute, maar ook structurele oplossingen. Kortom een prettige samenwerking!”

Flexpool 2Samen

"Mijn kinderen hebben erg genoten in de meivakantie bij de Renzolympics! Ze hebben de hele dag gespeeld en kwamen heerlijk vermoeid thuis. De begeleiding is zeer goed, erg prettig als ouder zijnde dat je de kinderen achter kan laten met een gerust hart bij professionele begeleiding".

Linda, moeder deelnemers sportdag

"Wij hebben als school een heel fijne samenwerking met Ren4Sport. Ze zijn erg betrokken en nemen de tijd voor een gesprek met het kind, in het bijzonder als er iets aan de hand is. Dit wordt goed gecommuniceerd naar de leerkrachten".

Linda Overduin, Adjunct-directeur OBS Dr. Willem Drees

"Ren4Sport, een hele fijne partner om mee samen te werken. Super flexibel en altijd meedenkend in passende oplossingen. Een top aanbieder van leuke sportieve en betaalbare activiteiten."

Ontwikkelteam, Kinderopvang Junis

”Tijdens mijn stage had ik het al enorm naar m'n zin. Dus toen ik een baan aangeboden kreeg hoefde ik niet lang na te denken. Binnen het team voel je je snel op je gemak. Wat ik belangrijk vind ik dat er veel variatie in mijn werk zit en ik elke dag nieuwe dingen kan en mag leren.”

Stefania Di Lella, Sport- en bewegingsbegeleidster

Vorige slide
Volgende slide